Om Crevoice

Crevoice AB arbetar med att ta fram innovativa produkter anpassade för människors behov. Företaget grundades år 1989 av hörselvårdsteknikern Torbjörn Pettersson och har sitt säte i natursköna Västervik. Företagets främsta produkt är röstvästen Crevoice, ett marknadsledande bärbart och flexibelt system för röstförstärkning som används både i Sverige och internationellt av allt från guider, ridskolor och till och med inom de Olympiska spelen.

Crevoice ger dig stöd – i alla lägen
Situationerna där Crevoice kan ta dig från en hygglig prestation till en strålande är många. De områden där Crevoice används idag inkluderar bland annat auktionsförrättare, fabriksanläggningar, skolor, idrottsträning i alla former, gruvor, guidade turer och researrangörer bara för att nämna några miljöer. Crevoice väst gör att du slipper anstränga rösten, något som är skönt för dig och som gör det betydligt lättare för åhörarna eftersom de får höra en förstärkt ”normalröst” istället för en röst som får jobba utanför sitt normalläge.

Rätt teknik för uppgiften
Crevoice förstärker din röst dynamiskt vilket gör att rösten förstärks mer än omgivande ljud. Du hörs tydligt på långt avstånd utan att de som står nära upplever det som störande högt. Systemet är bekvämt att bära och batteritiden tillräcklig för att täcka en hel arbetsdag utan laddning. De ingående detaljerna är av god kvalité och håller för dagligt bruk under många år såväl inne som ute.

Crevoice – för dina behov
Crevoice finns i ett antal utföranden utöver grundmodellen och vi brukar kunna lösa de flesta önskemål på specialutformning. Detta kan gälla allt från att få din väst i en speciell färg till möjlighet att koppla in extra mikrofoner eller fler högtalare. Passar inte någon av de varianter vi har hjälper vi gärna till med att ta fram det du eller din organisation behöver.